FOTOGRAFIRANJE MANEKENKE ANJE JENKO

22

OKTOBER, 2016

Aleš Bravničar; 11:00 – 11.30; 14:00 – 14:30; 16:00 – 16:30
Anja Jenko
Tehnike fotografiranja
Osvetlitve

 

Aleš Bravničar bo s pomočjo manekenke in Playboyevega sanjskega dekleta Anje Jenko, ki ni Anja Jenko, čeprav to je, v več sklopih predstavil različne tehnike fotografiranja in osvetlitve. In da dokončno razrešimo dilemo glede Anje Jenko. Gre namreč za drugo Anjo Jenko, kot ste jo imeli priložnost fotografirati pred dvema letoma. Tudi ta Anja Jenko je prijazno dekle in manekenka, je Playboyevo sanjsko dekle, bila je Miss Lipice 2014, nastopala je v finalu za Miss Slovenije 2014, Miss Nova 2014 in še bi lahko naštevali.

Aleš Bravničar, modni fotograf

Aleš Bravničar je eden najbolj iskanih modnih fotografov v Sloveniji. Njegove kreativne fotografije so bile v preteklem desetletju del številnih oglaševalskih kampanj (Max Factor, Pošta Slovenije, Zlatarna Celje, Lisca, Škoda) in redno polnijo strani revij doma in v tujini (Elle, Cosmopolitan, Playboy ipd.). Kot predavatelj na prestižni fotografski delavnici Shoot The Centerfold s somentorji prireja predavanja na temo fotografije po vsem svetu. Aleš je avtor dveh knjig na temo fotografske osvetlitve in poziranja pred kamero, za svoje delo pa je osvojil kar nekaj priznanj, med njimi tudi Grand Prix za beauty kampanjo Max Factor s Katarino Čas ter nagrado za najboljšo serijo fotografij na natečaju Slovenia Press Photo 2010.

Rezervacija in prijava

Brezplačno rezerviraj svoje mesto na dogodku in sodeluj v nagradni igri za bogate nagrade. Nagrade prispevajo partnerji dogodka, žrebanje bomo izvedli ob zaključku dogodka, nagrajenci pa boste lahko prevzeli nagrade na dogodku ali kasneje na sedežu organizatorja, podjetju Beseničar, na Dunajski cesti 57 v Ljubljani.

* obvezna polja

Takole smo se imeli na prvem dogodku

Prvi Dan fotografije, ki je potekal v soboto, 29. novembra 2014 na Gospodarskem razstavišču, je bil dobro sprejet med slovenskimi fotografi in fotografskimi navdušenci. Celodnevni dogodek, ki je bil namenjen vsem fotografom, ne glede na to, na katero blagovno znamko prisegajo in v katero kategorijo fotografov se uvrščajo je po mnenju organizatorjev podjetja Foto Beseničar poskrbel za večino želja in okusov ne glede na to ali gre za ljubiteljskega ali profesionalnega fotografa. Dogodek so podprli Canon, Nikon, Panasonic, Pentax, Olympus, Tamron, Metz, Lowepro, Hoya in Eneloop.

Osrednji dogodek je bila okrogla miza, na kateri se je za omizjem zbrala vrsta strokovnjakov in priznanih fotografov z različnih področij, in sicer Arne Hodalič, Lenart Kučić, Aleš Bravničar,Matej Špehar, Matjaž Intihar in Jure Eržen.

ORGANIZACIJA DOGODKA

Beseničar d.o.o.

e-pošta: info@danfotografije.si
Informacije za razstavljavce
Pravno obvestilo

KONTAKT

4 + 14 =

O DOGODKU

Dan fotografije 2016
sobota, 22. oktober 2016
od 9.00 do 19.00, Ljubljana

Gospodarsko razstavišče, dvorana Urška
Kako do kraja dogodka?