FILTRI MARUMI EXUS SOLID

4

OKTOBER 2016

Filtri
Marumi EXUS Solid
Antirefleksni antistatični premaz
Vodoodvojni premaz

 

Japonski proizvajalec fotografskih filtrov in ostale dodatne opreme Marumi je predstavil njihove najboljše zaščitne filtre do sedaj: Marumi EXUS Solid. Ti so kar 7-krat trši od običajnih zaščitnih filtrov in nudijo odlično zaščito za objektive, novi antirefleksni, antistatični in vodoodbojni premazi pa zagotavljajo najvišji nivo kakovosti slike ter enostavno čiščenje.

Najboljša zaščita vaših objektivov

7-krat močnejši od običajnih zaščitnih filtrov
Nove tehnologije so zagotovile filter iz optičnega stekla, ki je mnogo močnejši od običajnih zaščitnih filtrov. Takšen filter nudi najboljšo zaščito fotografskih objektivov tudi v najbolj zahtevnih pogojih.

Antirefleksni in antistatični premaz
Najsodobnejši antirefleksni premazi odbijajo le 0,2% svetlobe, kar ohranja najvišji nivo kvalitete objektivov. Antistatični premaz skrbi za enostavno čiščenje površine filtra, saj se delci prahu nanjo ne primejo.

Vodoodbojni premaz
Optično steklo je zaščiteno S premazom, ki odbija kapljice vode in maščobe, zaradi česar je površino filtra enostavno očistiti, saj nečistoče preprosto obrišemo.

Tanek okvir
Ultra tanki okvir z zobci za lažji oprijem skrbi za uporabo brez težav tudi na širokokotnih objektivih, zatemnjeni notranji rob stekla pa zmanjšuje notranje odboje.

Zaščitni filtri Marumi EXUS Sold bodo na voljo v premerih od 49 mm do 82 mm.

Rezervacija in prijava

Brezplačno rezerviraj svoje mesto na dogodku in sodeluj v nagradni igri za bogate nagrade. Nagrade prispevajo partnerji dogodka, žrebanje bomo izvedli ob zaključku dogodka, nagrajenci pa boste lahko prevzeli nagrade na dogodku ali kasneje na sedežu organizatorja, podjetju Beseničar, na Dunajski cesti 57 v Ljubljani.

* obvezna polja

Takole smo se imeli na prvem dogodku

Prvi Dan fotografije, ki je potekal v soboto, 29. novembra 2014 na Gospodarskem razstavišču, je bil dobro sprejet med slovenskimi fotografi in fotografskimi navdušenci. Celodnevni dogodek, ki je bil namenjen vsem fotografom, ne glede na to, na katero blagovno znamko prisegajo in v katero kategorijo fotografov se uvrščajo je po mnenju organizatorjev podjetja Foto Beseničar poskrbel za večino želja in okusov ne glede na to ali gre za ljubiteljskega ali profesionalnega fotografa. Dogodek so podprli Canon, Nikon, Panasonic, Pentax, Olympus, Tamron, Metz, Lowepro, Hoya in Eneloop.

Osrednji dogodek je bila okrogla miza, na kateri se je za omizjem zbrala vrsta strokovnjakov in priznanih fotografov z različnih področij, in sicer Arne Hodalič, Lenart Kučić, Aleš Bravničar,Matej Špehar, Matjaž Intihar in Jure Eržen.

ORGANIZACIJA DOGODKA

Beseničar d.o.o.

e-pošta: info@danfotografije.si
Informacije za razstavljavce
Pravno obvestilo

KONTAKT

9 + 2 =

O DOGODKU

Dan fotografije 2016
sobota, 22. oktober 2016
od 9.00 do 19.00, Ljubljana

Gospodarsko razstavišče, dvorana Urška
Kako do kraja dogodka?