KORAK ZA KORAKOM DO LASTNE CEWE FOTOKNJIGE

22

OKTOBER, 2016

CEWE; Nejc Mažgon; 11:30 – 12:00
Fotoknjiga
Moj CEWE fotosvet
Naredi sam fotoknjigo

 

Nejc Mažgon nam bo na delavnici predstavil, kako lahko naredimo lastno fotoknjigo. Pokazal nam bo, kje lahko prenesemo foto progam cewe.si, kako ga samodejno inštaliramo, sledila bo hitra predstavitev ikon na namizju ter odpiranje foto programa Moj CEWE fotosvet. Nato bo sledil podrobnejši opis postopka postavitve fotoknjige. Med drugim boste izvedeli več o odprtem programu, konceptu “vlečenja” fotografij, o ozadjih, delu s fotografijami, popravljanju kompozicij znotraj okvirja s fotografijami, premikanju okvirjev, medsebojnih izmenjavah fotografij, ozadjih, pisavah in kombiniranju pisav, besedilnih okvirjih …

Nejc Možgan, trgovski zastopnik zaposlen pri CEWE

Nejc Mažgon je pri CEWE kot trgovski zastopnik zaposlen od januarja letos, kjer skrbi predvsem za tehnično podporo aparatov za takojšnji natis. Med drugim tudi vodi delavnice za izdelavo CEWE Fotoknjig, ki je njihov primarni izdelek.

Rezervacija in prijava

Brezplačno rezerviraj svoje mesto na dogodku in sodeluj v nagradni igri za bogate nagrade. Nagrade prispevajo partnerji dogodka, žrebanje bomo izvedli ob zaključku dogodka, nagrajenci pa boste lahko prevzeli nagrade na dogodku ali kasneje na sedežu organizatorja, podjetju Beseničar, na Dunajski cesti 57 v Ljubljani.

* obvezna polja

Takole smo se imeli na prvem dogodku

Prvi Dan fotografije, ki je potekal v soboto, 29. novembra 2014 na Gospodarskem razstavišču, je bil dobro sprejet med slovenskimi fotografi in fotografskimi navdušenci. Celodnevni dogodek, ki je bil namenjen vsem fotografom, ne glede na to, na katero blagovno znamko prisegajo in v katero kategorijo fotografov se uvrščajo je po mnenju organizatorjev podjetja Foto Beseničar poskrbel za večino želja in okusov ne glede na to ali gre za ljubiteljskega ali profesionalnega fotografa. Dogodek so podprli Canon, Nikon, Panasonic, Pentax, Olympus, Tamron, Metz, Lowepro, Hoya in Eneloop.

Osrednji dogodek je bila okrogla miza, na kateri se je za omizjem zbrala vrsta strokovnjakov in priznanih fotografov z različnih področij, in sicer Arne Hodalič, Lenart Kučić, Aleš Bravničar,Matej Špehar, Matjaž Intihar in Jure Eržen.

ORGANIZACIJA DOGODKA

Beseničar d.o.o.

e-pošta: info@danfotografije.si
Informacije za razstavljavce
Pravno obvestilo

KONTAKT

3 + 9 =

O DOGODKU

Dan fotografije 2016
sobota, 22. oktober 2016
od 9.00 do 19.00, Ljubljana

Gospodarsko razstavišče, dvorana Urška
Kako do kraja dogodka?