NIKON D3400

14

OKTOBER 2016

Nikon D3400
SnapBridge
Vgrajen način vodnika
24,2 milijona slikovnih točk

 

Nikon D3400 predstavlja novo generacijo vstopnega modela Nikonovih D-SLR fotoaparatov. Od Nikonovih fotoaparatov višjega razreda prevzema preverjeno tehnologijo za povezljivost SnapBridge, s katero zagotavlja stalno in energijsko varčno povezavo fotoaparata s pametnim telefonom ali tabličnim računalnikom. Samodejna sinhronizacija že med samim fotografiranjem in videosnemanjem omogoča, da lahko svoje pravkar zajete fotografije in videoposnetke takoj naslednji trenutek delite s svetom.

Nova generacija vstopnega modela Nikonovih DSLR fotoaparatov. 

Uporabnikom, ki bodo prek D3400 prvič vstopili v ustvarjalni svet D-SLR fotografije, je namenjen vgrajeni način vodnika, prek katerega se lahko naučijo, kako prilagoditi nastavitve fotoaparata za optimalne fotografije in videoposnetke. Veliko tipalo formata DX s 24,2 milijona slikovnih točk in razponom ISO občutljivosti od ISO 100 do 25.600, zmogljiv procesor Expeed 4 in hiter ter natančen sistem samodejnega ostrenja zagotavljajo, da fotografije in videoposnetki še zdaleč ne bodo zgolj povprečni. Novincu tudi energija ne bo pošla prav hitro – z enim samim polnjenjem lahko posnamete do 1200 posnetkov, kar mu omogoča energijsko varčna zasnova fotoaparata in visoko zmogljiva baterija.

Nikon D3400 bo naprodaj v različnih kompletih z enim ali dvema objektivoma Nikkor. Med drugim bo na voljo tudi komplet z novim zoom objektivom AF-P DX 70-300 mm, ki je s koračnim motorčkom, ki prinaša gladko, zvezno in brezšumno samodejno ostrenje, še posebej odlična izbira za videografe.

Rezervacija in prijava

Brezplačno rezerviraj svoje mesto na dogodku in sodeluj v nagradni igri za bogate nagrade. Nagrade prispevajo partnerji dogodka, žrebanje bomo izvedli ob zaključku dogodka, nagrajenci pa boste lahko prevzeli nagrade na dogodku ali kasneje na sedežu organizatorja, podjetju Beseničar, na Dunajski cesti 57 v Ljubljani.

* obvezna polja

Takole smo se imeli na prvem dogodku

Prvi Dan fotografije, ki je potekal v soboto, 29. novembra 2014 na Gospodarskem razstavišču, je bil dobro sprejet med slovenskimi fotografi in fotografskimi navdušenci. Celodnevni dogodek, ki je bil namenjen vsem fotografom, ne glede na to, na katero blagovno znamko prisegajo in v katero kategorijo fotografov se uvrščajo je po mnenju organizatorjev podjetja Foto Beseničar poskrbel za večino želja in okusov ne glede na to ali gre za ljubiteljskega ali profesionalnega fotografa. Dogodek so podprli Canon, Nikon, Panasonic, Pentax, Olympus, Tamron, Metz, Lowepro, Hoya in Eneloop.

Osrednji dogodek je bila okrogla miza, na kateri se je za omizjem zbrala vrsta strokovnjakov in priznanih fotografov z različnih področij, in sicer Arne Hodalič, Lenart Kučić, Aleš Bravničar,Matej Špehar, Matjaž Intihar in Jure Eržen.

ORGANIZACIJA DOGODKA

Beseničar d.o.o.

e-pošta: info@danfotografije.si
Informacije za razstavljavce
Pravno obvestilo

KONTAKT

2 + 10 =

O DOGODKU

Dan fotografije 2016
sobota, 22. oktober 2016
od 9.00 do 19.00, Ljubljana

Gospodarsko razstavišče, dvorana Urška
Kako do kraja dogodka?