OLYMPUS PEN E-PL8

4

OKTOBER 2016

Olympus PEN E-PL8
Live MOS tipalo
Art filtri
Olympus Image Share

 

Novi, stilski Olympus PEN E-PL8 vas bo navdihnil s svojo enostavno uporabnostjo, kombinirano s klasično obliko ter modnimi rjavimi toni. Moderni dizajn združuje visokokvalitetno kovinsko površino z usnjenimi detajli, zaradi česar bo E-PL8 izstopal, tako kot vi. Zaradi velika izbire stilskih dodatkov bo ta aparat postal modni dodatek, ne le del opreme.

Olympus PEN E-PL8: Delite svojo strast

Prenovljeni PEN
Novi mali brezzrcalnik je osnovan okrog Live MOS tipala ločljivosti 16,1 MP in velikosti Micro 4/3 z vgrajenim 3-osnim stabilizacijskim sistemom. Premični ekran velikosti 7,6 cm (3 inč) z 1,04 milijoni slikovnih točk je občutljiv na dotik. Glavne novosti so večinoma kozmetične, ki napravijo aparat zelo simpatičen in stilski, osnova ostaja pa bolj ali manj enaka predhodniku E-PL7.

Izrazite svojo osebnost
Vsi imamo radi selfije! Samo odprite premični zaslon E-PL8 in že ta brezzrcalni fotoaparat preklopi v avtomatski  selfi način, od koder ga lahko enostavno sprožite preko LCD ekrana samega, saj je občutljiv na dotik. Za bolj zahtevne je tu tudi povezljivost s pametnim telefonom; z aplikacijo na telefonu, povezanim preko Wi-Fi povezave, lahko enostavno nadzorujete aparat ter zajete fotografije tudi delite s svojimi prijatelji.

Živite svojo strast
Z E-PL8 lahko živite svojo strast zajemanja in deljenja čarobnih trenutkov življenja, ki jih napravite še bolj posebne z uporabo številnih umetniških Art filtrov. Številni posnetki bodo tako posebni, da jih boste želeli deliti s PEN generacijo in preostalim svetom. Pustite, da umetniški filtri navdihnejo vašo ustvarjalnost in dodajo vašim fotografijam posebno težo. Izbira ustreznega Art filtra bo še posebej enostavna, saj lahko učinke vidite takoj na ekranu.

Enostavni videoposnetki
Včasih je slika vredna več kot tisoč besed, včasih pa je kratek videoposnetek vreden več kot tisoč fotografij. V življenju bodo vedno trenutki, ki jih je vredno shraniti kot posnetek. Zahvaljujoč dodani funkciji kratkih videoposnetkov lahko snemate v ločljivosti HD, združite več kratkih videoposnetkov ter dodate želeno glasbo in takšen posnetek delite preko pametnega telefona.

Lepota deljenja
Čudovite trenutke lahko napravite še bolj posebne tako, da jih delite z ostalimi. Zaradi tega ima E-PL8 vgrajeno Wi-Fi funkcijo, preko katere s pomočjo aplikacije OLYMPUS Image Share app delite svojo strast s prijatelji in sledilci na družbenih omrežjih kadarkoli in kjerkoli. Odlična kakovost slike bo vaš profil povzdignila na naslednji nivo.

Rezervacija in prijava

Brezplačno rezerviraj svoje mesto na dogodku in sodeluj v nagradni igri za bogate nagrade. Nagrade prispevajo partnerji dogodka, žrebanje bomo izvedli ob zaključku dogodka, nagrajenci pa boste lahko prevzeli nagrade na dogodku ali kasneje na sedežu organizatorja, podjetju Beseničar, na Dunajski cesti 57 v Ljubljani.

* obvezna polja

Takole smo se imeli na prvem dogodku

Prvi Dan fotografije, ki je potekal v soboto, 29. novembra 2014 na Gospodarskem razstavišču, je bil dobro sprejet med slovenskimi fotografi in fotografskimi navdušenci. Celodnevni dogodek, ki je bil namenjen vsem fotografom, ne glede na to, na katero blagovno znamko prisegajo in v katero kategorijo fotografov se uvrščajo je po mnenju organizatorjev podjetja Foto Beseničar poskrbel za večino želja in okusov ne glede na to ali gre za ljubiteljskega ali profesionalnega fotografa. Dogodek so podprli Canon, Nikon, Panasonic, Pentax, Olympus, Tamron, Metz, Lowepro, Hoya in Eneloop.

Osrednji dogodek je bila okrogla miza, na kateri se je za omizjem zbrala vrsta strokovnjakov in priznanih fotografov z različnih področij, in sicer Arne Hodalič, Lenart Kučić, Aleš Bravničar,Matej Špehar, Matjaž Intihar in Jure Eržen.

ORGANIZACIJA DOGODKA

Beseničar d.o.o.

e-pošta: info@danfotografije.si
Informacije za razstavljavce
Pravno obvestilo

KONTAKT

2 + 7 =

O DOGODKU

Dan fotografije 2016
sobota, 22. oktober 2016
od 9.00 do 19.00, Ljubljana

Gospodarsko razstavišče, dvorana Urška
Kako do kraja dogodka?