Fotografiranje manekenke Marjance Polutnik pod vodstvom Aleša Bravničarja

6

OKTOBER, 2018

Aleš Bravničar;
Tehnike fotografiranja
Osvetlitve
Marjanca Polutnik

 

Delavnica: Fotografiranje manekenke in Playbojevega dekleta Marjance Polutnik pod vodstvom Aleša Bravničarja (fotošuting)

Aleš Bravničar bo s pomočjo manekenke in Playbojevega dekleta Marjance Polutnik v več sklopih predstavil različne tehnike fotografiranja in osvetlitve.

Aleš Bravničar, modni fotograf

Aleš Bravničar je eden najbolj iskanih modnih fotografov v Sloveniji. Njegove kreativne fotografije so bile v preteklem desetletju del številnih oglaševalskih kampanj (Max Factor, Pošta Slovenije, Zlatarna Celje, Lisca, Škoda) in redno polnijo strani revij doma in v tujini (Elle, Cosmopolitan, Playboy ipd.). Kot predavatelj na prestižni fotografski delavnici Shoot The Centerfold s somentorji po vsem svetu prireja predavanja na temo fotografije. Aleš je avtor dveh knjig na temo fotografske osvetlitve in poziranja pred kamero, za svoje delo pa je osvojil kar nekaj priznanj, med njimi tudi Grand Prix za beauty kampanjo Max Factor s Katarino Čas ter nagrado za najboljšo serijo fotografij na natečaju Slovenia Press Photo 2010.