Kaj, kako in zakaj s
Cirilom Komotarjem

28

MAJ, 2024

Ciril Komotar
Iztok Medja

 

Pridružite se nam na pogovoru z enim najbolj znanih slovenskih spletnih vplivnežev Cirilom Komotarjem in spoznajte skrivnosti njegovega izjemno uspešnega ustvarjanja in spletne prisotnosti.

Na dogodku nas bo zanimalo, kakšen je njegov pogled na ustvarjanje vplivnostnih spletnih vsebin, kako začeti z lastnim vlogom ali vplivnostnim kanalom, kako se spopasti z izborom in uporabo ustrezne opreme, kateri so bili ob vloganju njegovi najpomembnejši nauki in spoznanja, kateri fotografski opremi zaupa ter v katerih malenkostih in trikih se skriva recept za uspeh.

Ciril Komotar

Kot avtomobilistični novinar je sprva pisal za tiskane medije in spletni portal, v zadnjem času pa je svoje ustvarjanje prenesel na spletne medije Youtube, Facebook in Instagram. Pravzaprav kot fotograf, režiser in ustvarjalec atraktivnih spletnih kanalov Komotar Minuta in Atmosferci posebne predstavitve najbrž sploh ne potrebuje.

Iztok Medja

Cirila bomo bolje spoznali v pogovoru z Iztokom Medjo, NPS fotografom, ki se pri svojem delu posveča tudi avtomobilističnim motivom preko mednarodnih projektov in znamk, kot so Toyota, BMW, Ford, Mitsubishi in drugi.

Cirilovim izkušnjam bo dodal še svoj pogled na uporabo opreme, tehnik, ter nam zaupal kakšno zgodbo iz ozadja ustvarjanja takih kampanj, ki so javnosti večinoma skrbno prikrite.