NIKON D3400

14

OKTOBER 2016

Nikon D3400
SnapBridge
Vgrajen način vodnika
24,2 milijona slikovnih točk

 

Nikon D3400 predstavlja novo generacijo vstopnega modela Nikonovih D-SLR fotoaparatov. Od Nikonovih fotoaparatov višjega razreda prevzema preverjeno tehnologijo za povezljivost SnapBridge, s katero zagotavlja stalno in energijsko varčno povezavo fotoaparata s pametnim telefonom ali tabličnim računalnikom. Samodejna sinhronizacija že med samim fotografiranjem in videosnemanjem omogoča, da lahko svoje pravkar zajete fotografije in videoposnetke takoj naslednji trenutek delite s svetom.

Nova generacija vstopnega modela Nikonovih DSLR fotoaparatov. 

Uporabnikom, ki bodo prek D3400 prvič vstopili v ustvarjalni svet D-SLR fotografije, je namenjen vgrajeni način vodnika, prek katerega se lahko naučijo, kako prilagoditi nastavitve fotoaparata za optimalne fotografije in videoposnetke. Veliko tipalo formata DX s 24,2 milijona slikovnih točk in razponom ISO občutljivosti od ISO 100 do 25.600, zmogljiv procesor Expeed 4 in hiter ter natančen sistem samodejnega ostrenja zagotavljajo, da fotografije in videoposnetki še zdaleč ne bodo zgolj povprečni. Novincu tudi energija ne bo pošla prav hitro – z enim samim polnjenjem lahko posnamete do 1200 posnetkov, kar mu omogoča energijsko varčna zasnova fotoaparata in visoko zmogljiva baterija.

Nikon D3400 bo naprodaj v različnih kompletih z enim ali dvema objektivoma Nikkor. Med drugim bo na voljo tudi komplet z novim zoom objektivom AF-P DX 70-300 mm, ki je s koračnim motorčkom, ki prinaša gladko, zvezno in brezšumno samodejno ostrenje, še posebej odlična izbira za videografe.