Pravno obvestilo

Kako uporabljamo vaš naslov e-pošte
Vaš naslov e-pošte lahko uporabimo za to, da vam pošljemo naslednje vrste elektronskih obvestil:
• občasna sporočila o naših storitvah ter prodajne ponudbe Foto Beseničar d.o.o. in povezanih družb,
• redne elektronske novice o storitvah Foto Beseničar d.o.o. in povezanih družb, na katere ste prijavljeni,
• ugodne ponudbe naših poslovnih partnerjev, ki vam jih pošljemo v njihovem imenu,
• obvestila o storitvah, povezanih z vašim računom,
• druga obvestila, za katera ste se sami prijavili.
Kadar koli se lahko odločite, da ne želite prejemati ponudb in / ali drugih obvestil Foto Beseničar d.o.o. in povezanih družb po elektronski pošti. Ne glede na vašo izjavo, da ne želite več prejemati ponudb in / ali drugih obvestil Foto Beseničar d.o.o. in povezanih družb po elektronski pošti, vam bomo še naprej pošiljali obvestila o spremembah in dopolnitvah splošnih pogojev, tarife, obrestnih mer ali drugih pogodbenih pogojev za tiste storitve, glede katerih ste z Foto Beseničar d.o.o. ali povezano družbo v trajnem razmerju.
Da bi naše ponudbe prek elektronske pošte oblikovali čimbolj po vašem okusu, lahko uporabimo podatke, ki ste nam jih posredovali med prvo transakcijo z nami, v anketah in podatke, ki jih imamo zato, ker ste registrirani uporabnik spletnega portala ter informacije iz zunanjih virov, kot so npr. podatki Statističnega urada Republike Slovenije.
Ta elektronska sporočila lahko vsebujejo grafiko tipa “Clear GIF” ali “Web Beacon”, s katerimi merimo uspešnost ponudbe in na osnovi tega izboljšamo svoje storitve. Grafik tipa “Clear GIF” ali “Web Beacon” ne uporabljamo za zbiranje osebnih podatkov.
Ponudbe za storitve Foto Beseničar d.o.o. in povezanih družb vam po elektronski pošti lahko pošljejo tudi druga podjetja, če ste sami zahtevali, da vam podjetje pošilja ponudbe svojih partnerjev in / ali oglaševalcev. Foto Beseničar d.o.o. in povezane družbe tem podjetjem ne posreduje vaših osebnih podatkov. Če ne želite prejemati ponudb drugih podjetij, ki vam jih lahko pošiljajo v našem imenu, se ravnajte po navodilih zadevnega podjetja.

ORGANIZACIJA DOGODKA

Foto Beseničar d.o.o.
e-pošta: info@besenicar.si

O DOGODKU

Dan fotografije 2024
Torek, 28. maj 2024 
Ljubljana, Gospodarsko razstavišče
Kako do kraja dogodka?

SPREMLJAJ NAS